Starity

Dalpremier: Josh Groban – Le Temps des Cathédrales

2015. április 02. 15:03   |   Szerző: WhollyGrobanite

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Groban ismét új dalt osztott meg csatornáján az ebben a hónapban érkező Stages című albumáról.

hirdetés
Dalpremier: Josh Groban – Le Temps des Cathédrales
Fotó: Facebook/Josh Groban

Már csak heteket kell várni és a hónap végén érkezik a Stages. A Josh Groban (2001), a Closer (2003), az Awake (2006) a Noel (2007), az Iluminations (2010) és az All That Echoes (2013) után április 28-án megjelenik az énekes hetedik albuma.

Ezúttal is, ahogy a Noel esetében, nem Groban saját dalai lesznek hallhatóak, hanem ismert musicalslágerek kerültek feldolgozásra. A Stages egyértelmű bizonyítéka, hogy az énekeshez közel áll ez a műfaj, hiszen 17 dalt válogatott össze a musicalek világából.

Az elmúlt hetekben két klippel frissült Josh YouTube-csatornája, így ezentúl látható a What I Did For Love és a Pure Imagination című dalokhoz készült klip is a videómegosztón. Tegnap éjjel, április 1-jén pedig ismét megosztott egy dalt, méghozzá a Le Temps des Cathédrales.

Ez a szerzemény a francia-kanadai musical, A Notre-Dame de Paris talán legismertebb száma. A darab Victor Hugo A párizsi Notre-Dame című regényét dolgozza fel, zenéjét Richard Cocciante (Romeó és Júlia) szerezte. Josh Bruno Pelletier nyomdokaiba lépve énekli el a dalt, méghozzá francia nyelven.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek