Starity

Le akarják bontani a Salvatore-házat

2015. április 02. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veszély fenyegeti a Vámpírnaplók egyik legikonikusabb forgatási helyszínét, Damon és Stefan otthonát.

hirdetés
Le akarják bontani a Salvatore-házat
Fotó: Art Streiber/The CW

Tegye fel a kezét az a Vámpírnaplók-rajongó, aki még soha sem álmodozott arról, hogy ellátogasson az évszázadok óta a Salvatore família tulajdonában lévő villába, ami a 2009 őszén levetített pilot óta szerves és rendkívül fontos része a sorozatnak. Senki? Gondoltuk.

Az elmúlt közel hat évben nem csak a rajongók, hanem a stábtagok szívéhez is hozzánőtt ez a csodás épület, ami számos fontos esemény helyszínéül szolgált. Forró csókok csattantak el, szívfájdító búcsúknak lehettünk szem- és fültanúi, vérre menő csaták és sok-sok érzelmes pillanat zajlott le itt.

Azonban nem csak a Vámpírnaplókhoz kapcsolódnak szép emlékek, hiszen a 86 évvel ezelőtt felépített Tudor-stílusú házban – ami a való életben a Glenridge Hall néven ismert – számos esküvőt tartottak és filmek forgatási helyszínéül is szolgált.

Fotó: The CW

Mindezek ellenére most mégis le akarják bontani a Damon és Stefan otthonául szolgáló villát, ugyanis a Creative Loafing Atlanta információi szerint a luxusotthon-építő Ashton Woods felvásárolta a birtokot, melynek északi, 47 hektáros, erdős részén fejlesztéseket kíván végrehajtani, a Mercedes Benz USA pedig az új központját tervezi megépíteni a 12 hektáros déli oldalon.

Legnagyobb bánatunkra a tulajdonos Maysons család nem képes fenntartani a hatalmas épületet, így hivatalos papírok szerint április elseje és szeptember ötödike között bármikor hozzáláthatnak a lebontáshoz. Ehhez azonban a helyieknek is lesz egy-két szavuk, ugyanis Sandy Springs történelmének gyöngyszeme ez a villa, ami nem mellesleg építészettörténetileg is kiemelkedő, lebontása pedig teljességgel szükségtelen és felháborító a Georgia Trust elnöke és vezérigazgatója, Mark McDonald elmondása szerint.

A szomorú hírt egyébként maga a Vámpírnaplók producere, Julie Plec is megerősítette nemrégiben a Twitteren, ám a rajongók nem hajlandóak beletörődni ebbe, így például a Doverből származó Abigail Rowland is elindított egy petíciót a Glenridge Hall megmentése érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek