Starity

Ruhamustra: iHeartRadio Music Awards 2015

2015. április 03. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a második iHeartRadio Music Awards Los Angeles szívében, amelyen Hollywood apraja-nagyja részt vett. Nézzük a legjobb ruhákat!

hirdetés
Ruhamustra: iHeartRadio Music Awards 2015

Adam Lambert

A Los Angeles-i énekes idén is tiszteletét tette a díjátadón, ahol Saint Laurent-pólót, Mugler-kabátot és Christian Louboutin-csizmát viselt. Nem csoda, hogy Adamet beválasztották az este legjobban öltözöttjei közé.

Justin Timberlake

Timberlake a show egyik legnagyobb nyertese volt, ráadásul Taylor Swifttel is összebarátkozott. Justin királykék Dolce & Gabbana-öltöny mellett tette le a voksát.

Taylor Swift

Az év egyik legkeresettebb sztárja szintén nem távozott üres kézzel a díjátadóról, ráadásul a vörös szőnyegen is hibátlanul nézett ki – ahogy azt már tőle megszokhattuk.

Meghan Trainor

Az All About That Bass előadója az este során fellépett és díjat is adott át, így mondhatni, fontos szerepet töltött be. A vörös szőnyegre egy kihívó szaténruhát választott, ami megosztotta a bloggereket.

Nick Jonas

A feltörekvő sztár részt vett és fel is lépett Chains című szerzeményével az iHearton, amivel nagy sikert aratott. A bevonuláshoz egy bordó-fekete, kockás öltönyt választott, ami tökéletesen illett hozzá.

Rihanna

Nagy sikert aratott Rihanna merész Versace-választása. A smaragdzöld kiegészítői kifejezték dalának, a Bitch Better Have My Money-nak lényegét, amit először az iHeartRadio Music Awards színpadán adott elő.

5 Seconds of Summer

A One Direction egykori előzenekara, az egyre nagyobb sikernek örvendő 5 Seconds of Summer a tőlük megszokott lazasággal jelent meg a díjátadón. Kinézetükben dominált a piros, a fekete és a fehér.

Zendaya Coleman

A színésznő, mint mindig, most is sikkesen és fiatalosan jelent meg Los Angelesben. Ruháján játszadoztak a nyári neonszínek, amihez hibátlanul választott kiegészítőket. Csinos!

Jason Derülo

A Talk Dirty énekese csupa feketébe öltözött az eseményre. Komor, de elegáns szerelését széles mosolya dobta fel.

Chris Brown

Rihanna exe, a népszerű énekes is ott volt a résztvevők között. Chris a neonszíneket helyezte előnybe, farmerrel megbolondítva a lezser szerelést.

Iggy Azalea

A rapper kinézete jó néhány kérdést és kivetnivalót hagy maga után. Külön-külön rendben lenne, de valahogy együtt kusza képet alkot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek