Starity

Bátyjával énekelt Maroon 5-ot Tiffany Alvord

2015. április 04. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egyre gyakrabban áll kamera elé bátyjával, Tevinnel, akinek így egyengeti karrierjét.

hirdetés
Bátyjával énekelt Maroon 5-ot Tiffany Alvord
Fotó: Facebook/Tiffany Alvord

Tiffany Alvord már elég ideje ténykedik a zeneiparban, ahova feldolgozásokkal robbant be, így nem is csoda, hogy mostanában ő segít egyengetni bátyja, Tevin leendő karrierjét.

Tevin már korábban is kamera elé ült húgával. Első közös videójukban az összes Alvord testvér együtt szerepelt: az énekesnő és hat bátyja: Travis, Tyler, Thomas, Todd, Trent, és végül Tevin, kivel azóta már egy afféle bemutatkozó videóban is együtt énekelték Meghan Trainor nagy sikerű All About That Bassét.

Ezúttal ismét együtt álltak kamera elé, méghozzá egy újabb feldolgozással. A Maroon 5 Sugar című dalához forgatott klip stílusát pedig – nyilván inkább Tiffany hatására – újra elég lányosra vették: a címhez hűen konyhában sürgős-forgós, sütögetős videót készítettek, töménytelen mennyiségű rózsaszín cukorkával, csillogó szakácskalappal és kiegészítőkkel, színes nyalókával és miegyébbel.

A feldolgozás szokás szerint az iTuneson is elérhető kislemezként, a visszajelzések alapján pedig egyértelműen pozitív véleménnyel vannak róla a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek