Starity

Jól startolt a Furious 7

2015. április 03. 19:07   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Furious 7 a premierje estéjén 15,8 millió dolláros bevételt ért el, mely összeg több, mint a duplája az előző rész bevételének.

hirdetés
Jól startolt a Furious 7
Fotó: Paramount Pictures Corporation

Csütörtökön került sor a Furious 7 premierjére az Egyesült Államokban, mely már az első este 15,8 millió dolláros bevételt kaszált. Ez a szám több, mint a duplája az előző résszel elért összegnek, mely 6,5 millió dollár volt.

A Vin Diesel, Paul Walker, és Dwayne Johnson főszereplésével készült filmet péntektől 4004 vásznon vetítik majd, és a filmstúdió mintegy 115 millió dolláros bevételre számít a nyitóhétvégén, mellyel igazi rekordbevételt érhetnének el a filmsorozat történetében. Amennyiben elérik ezt az összeget, a Furious 7 lesz a huszonkilencedik alkotás, mely 100 millió dolláron felül teljesített a nyitóhétvégén.

A film elkészítése nem volt tragédiától mentes, ugyanis Paul Walker a forgatás alatt halálos balesetet szenvedett 2013. november 30-án, ezért a stábnak csak 2014 nyarán sikerült befejeznie a filmet.

A 2001-ben elindított filmsorozat eddig több mint 2,4 milliárd dollár bevételt hozott világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek