Starity

Demi Lovato: a szépség titka

2010. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato most elárulta, mi szépségének titka, illetve ellátta pár jó tanáccsal is rajongóit.

hirdetés
Demi Lovato: a szépség titka

Demi Lovato sikeres, tehetséges. Sokak szerint az egyik legszebb fiatal sztár. Vajon mi szépségének a titka? Most elárulja!

Bizonyára mindenki tudja, hogy pár héttel ezelőtt volt Demi 18. születésnapja. Azt is sokan tudják, hogy a fiatal énekes- és színésznő a Clean & Clear nevű szépségipar arca. A szülinap alkalmából Demi tartott egy rendkívüli koncertet, hogy rajongói vele együtt ünnepelhessenek, amely a buli a Clean & Clear támogatásával jött létre. A Seventeen  magazin egyik riportere volt olyan szerencsés, hogy ott lehetett a rendezvényen, és még a koncert kezdete előtt interjút készített Miss Lovatóval. Demi beszélt arról, melyik Clean & Clear termék a kedvence, illetve jó tanácsokkal is ellátta rajongóit.

Seventeen (17): Melyik a kedvenc terméked azok közül, amiket most használsz?
D
emi (DL): Ezek a Clean & Clear-termékek megmentették az életemet! Használom a Morning Burst Cleanert – ez energiát ad nekem, mert ennek energiarobbanás-gyöngyei vannak; aztán… használom a Finishes Pore Perfecting Moisturizert.

17: Én tényleg nem látok egyetlen pórust  sem az arcodon. Ez bámulatos!
DL:
Ez a Pore Perfecting Moisturizer – ez a kedvencem! Azután éjjel használom a Deep Cleaning Astringentet. És tényleg imádom az In-Shower Facialt is. Ez nagyon jól jön, amikor próbálod kondicionálni a hajadat.

17: Milyen sminket használsz, amikor szükséged van egy kis bizalomerősítésre?
DL:
Határozottan a hidratálót. Én nem szeretem a túlzott dolgokat, nem szeretek sokat használni, kivéve akkor, amikor valami olyan ruhát hordok, ami ezt megköveteli. Úgy sminkelek, ahogy érzem magamat, néha elég egy hidratáló, néha pedig el kell gondolkodni azon, hogyan is tűnjön a sminkem magabiztosnak, de nem túlságosan.

17: És milyen jó tanácsot arra, hogy a legjobban érezd magad?
DL:
Keresztül mentem egy olyan időszakon, amikor igazán alacsony volt az önbizalmam. De egy nap felébredtem. Ma már legszívesebben minden napot úgy kezdenék, hogy vetek egy pillantást a tükörképemre, és azt mondom magamnak: „Te ijesztően és csodálatosan tökéletes vagy.” Próbálom el is hinni. Bármi van is, te minden nap bele tudsz nézni a tükörbe, és mondhatod magadnak, mennyire gyönyörűen és csodálatosan nézel ki, és tényleg érdezd jól magad, ha magadra nézel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek