Starity

Új romantikus vígjáték, ezúttal a németektől

2010. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: Cassisss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha romantikus vígjátékról van szó, mindenkinek rögtön az amerikai filmek jutnak eszébe. Ám ez a film is bizonyítja, hogy Európában is készülnek jó filmek ebben a kategóriában.

hirdetés
Új romantikus vígjáték, ezúttal a németektől

A Groupies bleiben nicht zum Frühstück, azaz a 'Groupik nem maradnak reggelire' című film  főszereplője, Lila egy véletlen folytán megismerkedik Chrizcel, akibe fülig szerelmes lesz. Mivel egy évig az USA-ban volt vendégtanuló, nem is tudta, hogy otthonában, Berlinben alakult egy új  banda, a Berlin Mitte, melynek Chriz az énekese. Amikor végre megtudja Lila, hogy miért irigyli őt a város összes tinilánya, felborul az eddigi nyugalmas élete, ugyanis titokban kell tartaniuk a kapcsolatukat, ha nem akarják, hogy botrány legyen belőle.

Németországban szeptember közepén kezdik el játsszani a filmet a mozikban. Reméljük, Magyarországra is hamarosan eljut ez a szórakoztató vígjáték.

Szereposztás: Kostja Ullmann – Chriz, Anna Fischer – Lila; Amber Bongard, Nina Gummich, Roman Knizka, Josef Mattes, Ola Fischer, Franky Ziegler.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek