Starity

Dalpremier: Hilary Duff – Sparks

2015. április 06. 19:07   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Duff soron következő lemeze már tavaly óta készülőben van, de még mindig nem került a nyilvánosság elé. Két kislemezes dal után most egy újabb került fel az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára.

hirdetés
Dalpremier: Hilary Duff – Sparks

Az énekesnő következő lemeze remélhetőleg hamarosan a boltok polcaira kerül, ám még mindig nem tudni a pontos dátumot. Tavaly júliusban jelent meg az első kislemezes dala erről a korongról, ami a Chasing The Sun volt, majd egy hónappal később jött az All About You című szám is. Mind a kettő szerzemény felkerült a Billboard HOT 100-as listájára és a nagyközönség tetszését is elnyerték

A múlt héten végre egy újabb meglepetésre került sor, ugyanis bejelentették, hogy jön a következő kislemez, Sparks címmel. A szám kissé eltér a már megjelent kettőtől, de még mindig érezni benne az énekesnő stílusát, ami az évek során csak egy kicsit alakult. Tudniillik, Hilary 2007 óta nem rukkolt elő semmilyen nagylemezzel, illetve ahhoz tartozó dallal, így nagy izgalommal várja, hogy a rajongók mit szólnak majd ehhez a koronghoz.

Azt még nem tudni, hogy készül-e videó ehhez a szerzeményhez, de ha sejteni lehet, akkor nem kell rá túl sokat várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek