Starity

Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena

2015. április 07. 13:01   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő erősítette meg a hírt, hogy nem tér vissza a hetedik évadra. Az előzetes pletykák igaznak bizonyultak.

hirdetés
Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
Fotó: Nino Munoz/The CW

L. J. Smith könyvében a sorozat főhősnője, Elena Gilbert szőke hajú és kék szemű, éppen ezért is volt nagy meglepetés, amikor a tv-sorozat főszereplőjének barna hajú és bana szemű színésznőt választottak. Nina Dobrev 2009 óta játszotta az időközben vámpírrá alakult lányt, a Salvatore tesvérek megszállottját, aki a középiskola legnépszerűbb diákja volt, az állandó veszélyek középpontja, és mostanra a sorozat legmegosztóbb karaktere lett.

Hónapokkal ezelőtt felröppentek már a hírek, hogy a három főszereplő közül – Nina, Paul Wesley, Ian Somerhalder – egyikük nem írta alá a szerződést a 7. évadra. Csak találgatni lehetett, hogy melyik fiú hagyja el a sorozatot, de úgy tűnik, meglepetések mindig vannak, hiszen végül kiderült, hogy pont a sorozat központi szereplője döntött a kilépés mellett. A rajongók vegyes érzelmekkel fogadták döntését: vannak, akik úgy vélik, nem fog hiányozni Elena, viszont sokak szerintelképzelhetetlen nélküle a sorozat.

Nina ezzel a sorozattal vált ismertté, azóta számos filmben szerepelt, sőt, a Vámpírnaplóknak köszönhetően a szerelem is rátalált Ian Somerhalder személyében, akivel évekig alkottak egy párt. Az Instagramon mondott köszönetet és búcsút rajongóinak és a TVD-családnak is.

A legkedvesebb TVD-család!

A legcsodálatosabb hétvégét töltöttem el Lake Lanierben a TVD-családommal és a TVD csapatával. Én akarok az első lenni, aki elmondja nektek, hogy ez nemcsak egy kis kikapcsolódás volt, hanem egy búcsúparti is egyben. Mindig is tudtam, hogy Elena kalandja 6 évados lesz, és ezzel a hat évaddal egy egész élet kalandját éltem át. Voltam ember, vámpír, hasonmás, őrült, halhatatlan hasonmás, aki embernek adja ki magát, ember, aki hasonmásnak adja ki magát. Elraboltak, megöltek, feltámasztottak, megkínoztak, megátkoztak, kikaptak a testemből, voltam halott és nem halott, és még nagyon sok minden fog történni a finálé előtt is, májusig. Elena szerelmes lett nem egyszer, hanem kétszer, két egyedülálló lelki társat talált, és én magam is kötöttem életre szóló barátságokat, és felépítettünk egy széles körű családot, akiket mindig szeretni fogok.

Sok minden történik még addig, mielőtt becsomagoljuk ezt, és én megígérem nektek, hogy hallani fogtok a tapasztalataimról a követező hónapban, ahogy megközelítjük az évadzárót (adtam egy exkluzív interjút a júniusi SELF magazinnak, alig várom, hogy lássátok). De addig is meghívlak titeket, hogy ugorjatok fel a hullámvasútra, ami Elena Gilbert élete, és csatlakozzatok hozzám, amint ünneplem őt és búcsút intek neki – és a munkacsaládomnak is –, amint továbblépek az életem következő fejezetébe. Szeretném ezt a búcsút mindnyájatoknak átadni (a hétvégi képek csak a kezdet voltak). Ti, csodálatos rajongók, akik több szeretetet, támogatást és szenvedélyt adtatok nekem, mint amennyit bárki el tudott volna képzelni 7 évvel ezelőtt, amikor a fiatal Degrassi lány Kanadából elment a Los Angeles-i meghallgatásra, ahhoz a „Twilight-sorozathoz” ;-)

Szeretlek titeket. Kapcsoljátok be a biztonsági öveiteket. Ha azt hiszitek, tudjátok, hogy mi jön, akkor tévedtek.

Szeretettel, Nina.

Az említett búcsúbuliról Nina rengeteg képet osztott meg WhoSay-oldalán, melyeken látszik, mennyire összenőtt a csapat. 6 év azért mégiscsak 6 év. További sok szerencsét kívánunk, Nina!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek