Starity

Adam Lambert tovább hergeli a rajongóit

2015. április 07. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hét múlva kiadják Adam Lambert visszatérő kislemezét, a Ghost Townt, így nem csoda, hogy az énekes igyekszik fokozni az izgalmakat.

hirdetés
Adam Lambert tovább hergeli a rajongóit
Fotó: Rankin

Adam Lambert tegnap éjszaka újabb előzetest osztott meg visszatérő kislemezéből, a Ghost Townból. A felvételen Max Martin és Shellback dolgozott, míg Lambert kiemelt dalszövegíróként vett részt a folyamatban.

Adam legutóbb 2012-ben adott ki lemezt, a Trespassinget, az RCA gondozása alatt. Visszatérése így váratott magára, azonban 2015-ben, immáron a Warner Bros. kiadó szárnyai alatt, nyáron megjelenik a The Original High-ra keresztelt harmadik nagylemeze, amiről az első kislemez április 21-én debütál.

A Ghost Townt azon kritikusok, akik már hallhatták, a következő nagy slágerként emlegetik. Ahogy elkészült, tudtuk, hogy ez lesz az. Van négy-öt potenciális kislemez, de úgy éreztem, ennek kell az elsőnek lennie. Tökéletes felvezetés az albumhoz, a The Original High-hoz – vélekedett az Attitude magazinban Adam.

Az első előzetesben csak az aláfestő sípokat hallhattuk, most azonban felcsendült a refrén – feltehetőleg a dal lezáró része: and now I know my heart is ghost town, avagy, most már tudom, a szívem egy kísértetváros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek