Starity

Christina Aguilera melegektől kér tanácsot

2010. szeptember 14. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera gyakorta kér tanácsot homoszexuális ismerőseitől intim témákban. Christina 29 éves, és már 5 éve él boldog házasságban férjével, Jordan Bratmannel és nevelik közös gyermeküket, a két éves Max Liront.

hirdetés
Christina Aguilera melegektől kér tanácsot

Christina Aguilera állítása szerint a melegekkel jobban szót ért, mint heteroszexuális barátaival. Szerinte nagyon megértőek, és más szemszögből látják a dolgokat. Szívesen beszélget velük mindenféléről. Ha intim tanácsokra van szüksége, a meleg barátaihoz fordul.

Az énekesnő szerint  nagyon megértőek, és bele tudják képzelni magukat az ő helyébe. Vajon a hetero- vagy a homoszexuális barátok adnak-e jobb tanácsot? Christina elmondása szerint az mindig éppen a témától függ.

Szexuális témában mindenképp meleg barátaira hallgat. Kisfia születése után a popdíva nyíltabban és gyakrabban beszél az intimitásról. Azt is megtudhattuk, hogy a kádban szívesen olvasgat pornót, és bár nem veti meg a nőket, nem tudna leszbikus vagy biszexuális lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek