Starity

Lana Del Rey Mark Ronson társaságában dolgozik új albumán

2015. április 11. 11:11   |   Szerző: MrVelvetSky

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új lemez, ami a Honeymoon nevet viseli, 2015 augusztusára várható, melyen az énekesnő 2014 decemberétől dolgozik.

hirdetés
Lana Del Rey Mark Ronson társaságában dolgozik új albumán

Az énekesnő gőzerővel dolgozik az új korongon, méghozzá Ronson társaságában – állította az Interview magazin, majd ezeket a híreket később az énekesnő is megerősítette.

Lana állítása szerint a Honeymoon nagyon különbözni fog a 2014-es Ultraviolence-től, de mégis hasonló lesz az első kettő lemezhez. A Ride énekesnője emellett azt is elárulta, hogy már kilenc dal felkerült a készülő stúdióalbumra.

„Szükségem van még néhány számra, hogy összekössék ezt az egészet” – nyilatkozta Lana a Billboardnak. Ronson erről így nyilatkozott: „Néhány felvételt fogunk készíteni Lanával, találtam egy szuper régi stúdiót itt Los Angelesben – majd folytatta: – Van néhány dala, és mondtam  neki, hogy nekem is van néhány demóm, így megnézhetnénk őket és ha tetszenek neki, el is kezdhetjük tökéletesíteni őket.

Mint ahogy azt a rajongók jól tudhatják, az énekesnő minden számát saját magának írja, nem igazán szereti, ha bárki is beleszól, ugyanis minden albummal történeteket mesél el addigi élete korszakaiból. Ezen a lemezen azonban rajta lesz a Nina Simone-féle Don't Let Me Be Misunderstood is, Lana feldolgozásában. 

Az énekesnő egyébként nemrég jelentette be az Endless Summer turné új időpontjait Amerikában és Kanadában, melyeken Grimes társaságában vesz majd részt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek