Starity

12 érdekesség Paul Walkerről

2015. április 08. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker tragikus halála az egész világot megrázta 2013-ban. Most az elhunyt sztár eseménydús életéből mutatunk be néhány érdekességet.

hirdetés
12 érdekesség Paul Walkerről

A tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker rövidre szabott földi pályafutása során nagyon aktív és tartalmas életet élt, melyből most kiemelünk néhány olyan tényt és eseményt, mely talán kevésbé volt ismert a rajongói számára.

1. Édesanyja fiatalon modellként dolgozott.

2. Paul nem szerette önmagát nézni, ebből kifolyólag filmjeit is csak egyszer látta.

3. Apai nagyapja, „Irish” Billy Walker profi boxoló és autóversenyző, valamint a Pearl Harbor-i csata egyik túlélője volt.

4. Amikor kitört az Öbölháború (1991), Paul is be akart lépni a hadseregbe.

5. Jelentkezett Anakin Skywalker szerepére, és a meghallgatáson is részt vett, de a film készítői túl idősnek találták a karakter megformálásához. Paul utólag bevallotta, hogy ez volt az egyetlen olyan szerep, amelyre igazán vágyott a filmes karrierje során.

6. A jobb alkarjára tetováltatta lánya, Meadow nevét.

  

7. Felajánlották neki Superman szerepét, de Paul végül elutasította azt.

8. A Halálosabb iramban forgatása után hazavihette a filmben általa vezetett Nissan Skyline-t. Paul nagyon büszke volt szerzeményére, mely akkoriban igazi kuriózumnak számított az Egyesült Államokban.

9. A Halálos iramban 6 forgatásán térdszalagsérülést szenvedett, amit a munkálatok befejezése után meg is kellett műttetnie.

10. Megkapta a Nicholas Sparks Vissza hozzád című regényéből készült film főszerepét, valamint a Hitman: Agent 47 címszerepét is. Mindkét filmet a Halálos iramban 7 után kezdték volna forgatni, és Paul tragikus halála után James Marsden (Vissza hozzád), valamint Rupert Friend (Hitman) vették át a szerepeket.

11. Néhány héttel a halála előtt Paul volt a vőfély öccse, Caleb Walker esküvőjén.


Paul Calebbel

12. Paul a szörfözés mellett nagyon szerette és művelte is a küzdősportokat. A brazil jiu-jitsuban a barna övig jutott, és legnagyobb óhaja a fekete öv megszerzése volt, amit életében már sajnos nem sikerült elérnie.


Paul és edzője

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek