Starity

Így énekel Ashley Purdy!

2015. április 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Veil Brides basszusgitárosa, Ashley Purdy ugyan rendszerint háttérvokálozik a koncerteken, ám ezúttal megmutatta, hogy ha ráun hangszerére, akkor a hangjával is képes elkápráztatni rajongóit.

hirdetés
Így énekel Ashley Purdy!

Ugyan szó sincs arról, hogy a 31 éves basszusgitáros Andy Biersack helyére törne, ám az eddig sem volt titok, hogy szívesen énekel. Ashley 2009-ben csatlakozott gitárjával a csapathoz, ám miután kiderült, hogy hangi adottságai is megfelelőek, azóta a koncerteken a háttérénekes posztját is betölti.

A zenész igen aktív felhasználója a közösségi oldalaknak, így követőit gyakran örvendezteti meg fényképekkel: életének szinte minden mozzanatát megörökíti.

A mai napon azonban különleges videót tett közzé, melyen Andyvel és egy közös barátjukkal látható. A kisfilmben Andy zongorázik, Ashley énekel, rajongóik pedig egyöntetűen arra az álláspontra jutottak, hogy a zenekar következő lemezén a basszusgitáros is énekelhetne egy dalt.

Late late nites.. Hotel lobby.. ✨✨

Posted by Ashley Purdy on 2015. április 9.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek