Starity

Klippremier: Jana Kramer – I Got The Boy

2015. április 12. 12:12   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jana Kramer nem tétlenkedett az elmúlt időben. Még tavaly jelent meg Love című száma, így idén sem hagyta dal és videó nélkül a rajongótáborát. Az I Got The Boyhoz tartozó klip pár napja került fel az énekesnő hivatalos YouTube-csatornájára.

hirdetés
Klippremier: Jana Kramer – I Got The Boy

A rajongók jól ismerhetik már Jana stílusát, így nem is volt meglepő számukra, hogy egy érzelmesebb, conutrydallal állt elő megint. Az I Got The Boy, már csak a címéből is adódóan, egy férfiról szól.

A dal már az év elején megjelent, de csak az iTuneson volt elérhető, majd a videópremier előtt pár nappal az énekesnő csatornájára is feltöltötték, így mindenki számára elérhetővé vált. Az egész kisfilm egy házban lett leforgatva, így nagyon egyszerűre sikeredett, de mégis kellemes a néző számára.

A 31 éves színész-énekesnő már javában készíti soron következő albumát, amiről még semmit sem tudunk, csak azt, hogy rövidesen megjelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek