Starity

A legbefolyásosabb latin női sztárok

2010. szeptember 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People en español magazin egyik legjobban várt kiadása ezennel arról számolt be, kik a legbefolyásosabb latin női sztárok a szórakoztatóiparban.

hirdetés
A legbefolyásosabb latin női sztárok

Ebben az évben a listát az énekes-színésznő Lucero (képünkön), Adamari López, Thalía, Shakira és Anahí vezeti, sok más sikeres nő mellett – adta hírül a Terra.com perui weboldala.

A People en español magazin főszerkesztője, Armando Correa a Primer Impacto című műsornak adott exkluzív interjúban elmondta,  hogyan is történt a hölgyek kiválasztása.

„Azzal a kiváltsággal számolhatunk, hogy Lucero került a címlapra, nemcsak azért, mert az Univision egyik legsikeresebb telenovellájának a főszereplője, hanem mindazért a munkájáért, amit 30 éves karrierje alatt letett az asztalra.” – fejtegette.

A telenovellák egy másik üdvöskéje a Puerto Ricó-i származású Adamari López. A 39 éves színésznő a rák ellen folytatott ádáz küzdelme miatt ékesíti a People en español 25 legbefolyásosabb nőjének listáját. Amikor befolyásosságának kezeléséről kérdezték, a következőket mondta: „Ez azzal áll összefüggésben, hogy miként tud az ember szembenézni azokkal a dolgokkal, melyeket az élet az útjába állít; főleg, amelyek nehezek vagy több munkádba kerülnek.”

A mexikói énekesnő, Thalía már hosszú évek óta e tekintélyes magazin része, s természetesen most sem lehetett kivétel. Ez volt a legjobb éve, s a lemezei közül is a legutóbbi a legjobb, melyet valaha kiadott. Nemrég új ruhakollekciót dobott piacra Mexikóban. Azon kívül, hogy énekes, előadóművész, üzletasszony is.

Shakira, a ragályos Waka Waka című sláger királynője szintén nem hiányozhatott. Nemcsak azért, mert ott volt a labdarúgó-világbajnokságon, hanem mindazért a munkáért, amit Kolumbiában folytat – iskolák létrehozásával segíti a gyerekeket –, a magazin kiemelt elismerésben részesíti.

A People en español weboldal felhasználóinak választottja, Anahí is csatlakozik a listához,  megfosztva ezzel trónjától RBD-s extársát, Maite Perronit. Anahí a népszerűségi szavazatok alapján került fel a listára.

(A teljes lista a People en español magazinban, vagy a CNN spanyol nyelvű csatornáján tekinthető meg; az interneten nem hozták nyilvánosságra.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek