Starity

Együtt forgatott Britney Spears és Iggy Azalea

2015. április 11. 12:12   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears Iggy Azalea kíséretében tér vissza, a Pretty Girls címre keresztelt dallal.

hirdetés
Együtt forgatott Britney Spears és Iggy Azalea

Még december elején robbant a hír, hogy a tehetséges rapper és a világhírű énekesnő egy duetten dolgoznak, ám a pletykahullámok hamar lecsillapodtak, amikor a hírre nem érkezett megerősítés. Később Iggy a KIIS 108 FM-nek adott interjújában megemlítette, hogy a hírek bizony nem voltak kacsák és a közös szám lesz az első kislemez Britney Spears új albumáról.

Meg fogom látogatni Britney-t Las Vegasban és remélem, most már sikerül élőben is látnom. Készítettünk egy dalt, ami az első lesz az új albumáról, de még alig beszéltem vele, szóval remélem, hogy végre elkaphatom őt az egyik sarkon. Több számot is felvettünk, de ezek közül az egyik annyira zseniális lett, hogy úgy gondolom, mindenkinek hallania kéne már 2015 elején – nyilatkozta.

Ugyan a közreműködés gyümölcse még meg sem jelent, és egyelőre csak annyit tudni, hogy a Pretty Girls címre fog hallgatni, a videoklip munkálataiba már bele is lendült a két sztár – jelentette a Rap-Up.com.



Pillanatképek a forgatásról

A rövidfilm koncepciója a '80-as évek köré fog épülni, és ha minden igaz, a dallal együtt május 5-én debütál majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek