Starity

Paul Walker: „Öt perc múlva visszajövök”

2015. április 12. 15:03   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker a halála előtt egyik rajongójával fotózkodott azon a rendezvényen, melyen a Fülöp-szigeteki tájfun túlélőinek gyűjtöttek adományokat.

hirdetés
Paul Walker: „Öt perc múlva visszajövök”

Paul Walker 2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági rendezvényen vett részt, melyen a Fülöp-szigeteki tájfun túlélőinek gyűjtött adományokat. A rendezvény igen sikeresnek bizonyult, és Paul nagyon büszke volt arra, hogy sokan ellátogattak és adományokkal támogatták az általa alapított Reach Out WordWide elnevezésű segélyszervezetet.

Paul rajongóival is mindig szívesen fotózkodott, és tavaly egy Bill Townsend nevű rajongója által megosztott képről – mely a szóban forgó rendezvényen készült – azt feltételezik, hogy ez volt az elhunyt sztár utolsó ismert képe.

Paul a rendezvény alatt barátjával és sporttársával, Roger Rodasszal egy próbakörre indult, hogy kipróbálják az utóbbi legújabb szerzeményét, egy 2005-ben gyártott piros Porsche Carrera GT-t, amikor mindketten halálos balesetet szenvedtek.

Paul mielőtt beszállt a kocsi anyósülésére, mosolyogva csak annyit mondott a körülötte lévőknek, hogy Öt perc múlva visszajövök, amire aztán a bekövetkezett tragédia miatt már sajnos nem került sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek