Starity

Megjelent az Ossian huszadik stúdiólemeze

2015. április 13. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma került az üzletek polcaira a magyar heavy metalt játszó Ossian huszadik stúdiólemeze.

hirdetés
Megjelent az Ossian huszadik stúdiólemeze
Fotó: Facebook/Ossian

Ma igazán boldog napra virradt  a magyar metalzene legismertebb képviselője, az Ossian zenekar, és természetesen a csapat rajongótábora is, ugyanis ma végre a boltok polcaira került a zenekar immáron huszadik stúdióalbuma, a Lélekerő. 

A lemez igencsak sikeresnek mondható, mivel rengeteg megrendelés érkezik az együtteshez, valamint már a megjelenése előtti héten elérte az aranylemez minősítést az új korong.

A Lélekerő beharangozója az Ahányszor látlak című dal volt márciusbanmellyel egy időben egy kétperces ízelítőt is kaptunk az albumot illetően. Ezt követte az Egyszerűen címet viselő szerzemény, amely alig egy hete lett publikálva a világ egyik legnagyobb videómegosztóján.

Mintegy fokozva az izgalmat, a zenekar a Facebookon tette közzé, hogy az előrendelők mikor számíthatnak csomagjaik érkezésére, valamint a Spotify streamingszolgáltató segítségével azok számára is hozzáférhetővé tette az albumot, akik inkább online felületen szeretnék birtokolni és hallgatni az újdonságot.

Ossian - Lélekerő szolgálati közlemény :) - Hallgasd meg az egész albumot, legálisan (kattints a linkre)!- hamarosan...

Posted by Ossian on 2015. április 13.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek