Starity

Csókkal lepte meg Drake-et Madonna

2015. április 13. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap került sor Madonna és Drake fellépésére az idei Coachella fesztiválon, amikor is Madonna váratlanul nyelves csókot váltott Drake-kel.

hirdetés
Csókkal lepte meg Drake-et Madonna

Április 12-én a Coachella fesztivál keretein belül lépett színpadra Drake, aki az If You're Reading This It's Too Late című dalának előadása előtt szólította a színpadra Madonnát, hogy közösen adják elő a szerzeményt. 

A pophercegnő korát meghazudtoló ruházatban jelent meg a színpadon, ám mindez semmi volt ahhoz a sokkhoz képest, amit azzal okozott, hogy az előadás közben váratlanul a széken ülő Drake fölé magasodott, és nyelves csókot váltott a tőle kétszer olyan fiatal rapperrel.

A 28 éves Drake először undorodó fejet vágva értetlenkedett, majd a felvételen is jól hallhatóan nevetve kérdezi a közönségtől, hogy Mi a sz*r történt?, melyet a pophercegnő Én vagyok Madonna mondattal magyarázott, miközben elhagyta a színpadot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek