Starity

Újra itt a Gossip Girl és a 90210

2010. szeptember 14. 22:10   |   Szerző: Barbii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra képernyőre kerül a két legsikeresebb sorozat: a Gossip Girl és a 90210. Szeptember 13-án mutatják be legújabb epizódjukat a külföldi tévécsatornák.

hirdetés
Újra itt a Gossip Girl és a 90210

Szeptember 13-án kerül nagyközönség elé a Gossip Girl és a 90210 legújabb epizódja. A pletykás fiatalokról szóló Gossip Girl negyedik évadát,  míg a 90210 harmadik évadát kezdik forgatni.

Mint tudjuk, a Gossip Girl egy többkötetes könyv alapján került a tévéképernyőkre, és hatalmas népszerűségre tett szert a fiatalok körében. Josh Schwartz már a Narancsvidékkel is óriási sikereket ért el, ám a Gossip Girlben még több kavarás elindítója lesz. Aki kíváncsi, már nem kell sokat várni a premierig.

A Beverly Hills 90210 remake-je a forradalmasított 90210, aminek premierje szintén szeptember 13-ára esik. Az újabb változatban a karakterek, illetve a cselekmény is megváltozik, hiszen hétköznapi témákat és problémákat dolgoz fel.

A TV2 vetítette az 1. évadot, de nem aratott nagy sikert. Aki viszont él-hal ezekért a sorozatokért, az elcsípheti valamelyik külföldi csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek