Starity

Candice Accola imádja Caroline és Stefan kapcsolatát

2015. április 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő a 2015-ös TV Top Couple alkalmával adott interjút az E! News egyik riporterének, így többek között a Vámpírnaplókban megformált karakteréről is mesélt.

hirdetés
Candice Accola imádja Caroline és Stefan kapcsolatát
Fotó: The CW

Candice Accola a Vámpírnaplók indulásától kezdve a sorozat Caroline Forbesát alakítja. Az eddig leforgatott hat évad alatt karakterét többek között Tyler Lockwooddal és Klaus Mikaelsonnal is összehozták, azonban úgy tűnik, a rajogók hatalmas örömére – vagy éppen bánatára – most Stefan Salvatoréval keveredett romantikus viszonyba a fiatal vámpírlány.

A színésznő a 2015-ös TV Top Couple alkalmával interjút adott az E! News egyik riporterének, és a beszélgetés során arra is kitértek, hogyan reagált Caroline új kalandjaira. Természetesen ő lelkesen elmesélte, szerinte ez mennyire fantasztikus esemény.

Király! Nagyon jó volt látni, mert egyre növekedett ezekben a karakterekben a düh. Ha figyelemmel követed a közzösségi média történéseit, rájössz, hogy nagyon tetszik az embereknek ez a történetszál. Izgalmas volt látni, hogy milyen sok ember élvezi a szereplők romantikus történetétmesélte izgatottan Candie.

Bár Accola elárulta, eleinte kicsit ideges volt, amikor megtudta, hogy Caroline és Stefan össze fognak jönni. Olyan sok ember van, aki szerette Elenát és Stefant együtt. És még a mai napig tele van az üzenőfalam Klaroline-nal. Szóval  ideges voltam, hogyan fognak reagálni ezek a rajongók, de úgy gondolom, nekik is tetszik, hogy így alakul a történet – tette hozzá.

A gyönyörű énekes-színésznő úgy jellemezte Stefan és Caroline kapcsolatát, mintha ők lennének Pacey és Joey a Dawson és a haverokból, amivel sok rajongó is egyetért. A hasonlat pedig egyből el is árulja, hogy Candice bizony nagy rajongója az 1998-as sorozatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek