Starity

Harmadik részt is kap a Tökéletes hang

2015. április 17. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebel Wilson árulta el, hogy még koránt sincs vége a Pitch Perfect hódító útjának, ugyanis érkezik a folytatás!

hirdetés
Harmadik részt is kap a Tökéletes hang

2012-ben mutatták be a hazánkban Tökéletes hang címen is ismert filmet, melynek második része idén május 14-én debütál Magyarországon, 25-én pedig az Egyesült Államokban. Azonban a rajongóknak nem kell csüggedniük, ugyanis a napokban Rebel Wilson elárulta a Los Angeles Time egyik újságírójának, Amy Kaufmannek, hogy már hozzá is láttak a folytatás előkészületeihez.

Jó hír: Rebel Wilson épp most árulta el, hogy lesz egy harmadik Pitch Perfect is, és nemrégiben írta alá a szerződést, hogy szerepeljen benne! (Nem tud semmit Kendrickről) – csiripelte a Twitteren Kaufman.

Nem meglepő, hogy a második rész premierje előtt berendelték a következő filmet, hiszen már az elsőnek is hatalmas sikere volt, és a stúdió nagy reményeket fűz a folytatáshoz is, melyben egyébként a híres acapella-csapat, a Pentatonix is fel fog tűnni.

Ahogy azt Kaufman is megemlítette, egyelőre Rebel szerződött csak le, a rajongók másik nagy kedvence, Anna Kendrick és a többi színész szereplése sem lett még megerősítve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek