Starity

Ed Sheeran videoüzenetet küldött haldokló rajongójának

2015. április 21. 18:06   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Sheeran újra bebizonyította, hogy számára mennyit jelentenek rajongói. Videoüzenetet küldött egy házaspárnak, akik sajnos már nem sokáig tudják élvezni a közös életük örömeit, mivel a férj kihagyott egy fontos műtétet, ami az életébe került.

hirdetés
Ed Sheeran videoüzenetet küldött haldokló rajongójának

Jack Jordan és Laura Cant egy bizonyos műtét után tervezték egybekelésüket, de sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt a szerelmespár eltervezte. A 23 éves fiatalember rákban szenved és mivel előrehozták a ceremóniát, sajnos lemaradt az életét megmentő műtétről.

A pár nagyon le volt hangolva amiatt, hogy Jack betegsége véglegesnek bizonyult, ezért amint Ed Sheeran meghallotta a történteket, videóval lepte meg szerelmes rajongóit. Ed a videóban arra buzdítja őket, hogy igyanak, táncoljanak és szeretkezzenek sokat, ameddig csak lehet, majd elbúcsúzott és csodálatos napot kívánt nekik.

A 24 éves énekes még mindig Új-Zélandon turnézik, de a rajongóira mindig szakít időt, akármennyire is elfoglalt. A pár bizonyára nagyon örült az üzenetek, és meg is fogják fogadni az énekes javaslatait, mivel az esküvő után természetesen a mézeshetek következnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek