Starity

Itt van Justin Bieber hivatalos magyar oldala

2010. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 13-án megnyitotta kapuit az első magyar hivatalos Justin Bieber-oldal!

hirdetés
Itt van Justin Bieber hivatalos magyar oldala

A honlap szerkesztői már találkoztak is Justin Bieberrel, aki dedikált jó pár dolgot, például lemezt, sapkát, és még ki tudja, miket. A dedikált tárgyakat nyereményjátékokkal meg lehet nyerni, hiszen az oldalnak van Twitter- és Facebook-oldala is, ahol egyre több a nyereményjáték.

Facebookon 3000 lájk után kisorsolnak egy ötszörösen dedikált My World CD-t, ami annyit jelent, hogy aláírta elsősorban Justin, Ryan Good (Justin stylistja), Kenny (testőre), Dan Kanter (gitárosa) és Scooter (menedzsere); a Twitteren pedig 1500 követő után sorsolnak ajándékot. 

Magán az oldalon is van nyereményjáték, ahol dedikált sapkát lehet nyerni, szóval megéri jelentkezni! Sőt, később Justin Bieber-koncertjegyeket is lehet majd nyerni.

Justin is tud az oldalról,  valamint a nyereményjátékokról is, és a szerkesztők szerint a találkozáskor nagyon jó fej és kedves volt. Már az is biztos, hogy jön Magyarországra, erről további információkat szintén az oldalon találhattok majd meg.

Az oldal a www.justin-bieber.hu címen érhető el.

Gyerünk, Belieberek, kövessétek az oldalt a Twitteren, és lájkoljátok a Facebookon, hogy részt vehessetek a nyereményjátékokon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek