Starity

Anastaciát meglepték a színpadon

2015. április 20. 09:09   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kellemes meglepetés érte az énekesnőt saját koncertjén a minap: a show közben egy rajongó ugrott fel hozzá a színpadra, aminek közös fényképezkedés és egy autogram lett az eredménye.

hirdetés
Anastaciát meglepték a színpadon

Anastacia október óta legutóbbi stúdióalbumát promótálja szerte a világon a Resurrection elnevezésű turné keretein belül, sőt, egy-egy helyszínen különböző rajongói kérdéseket is megválaszol.

A különlegesség lényege, hogy a show kezdete előtt a közönség tagjai kérdéseket írhatnak fel neki egy kis cédulára, melyeket aztán egy fekete dobozba gyűjtenek össze a szervezők. A koncert alatt az énekesnő ezek közül kihúz néhányat, s meg is válaszolja őket. Így történt ez Mirela esetében is a szófiai állomáson, akinek cetlije végül szerencsés módon a művésznő kezében „landolt”.

Ekkor azonban a többi kipecázott cetlitulajdonostól eltérően cselekedett az izgatott rajongó: hirtelen a színpad előtt termett, így hát Anastacia lehajolt hozzá, hogy öleléssel üdvözölje őt, ám a következő pillanatban tréfásan hátrahőkölt, ugyanis a boldogságban úszó fiatal lány szó szerint felszökkent hozzá a színpadra.

Mirela kérdése természetesen nem maradt válasz nélkül, majd ezt követően Anastacia egy szál virágot is kapott tisztelőjétől. Az énekesnő egyébként azonnal szemügyre vette a leányzó cipellőit a szökkenés kapcsán. Nem sokkal ezután még azt is felajánlotta, hogy készítsenek egy közös fotót, végül aztán egy öleléssel engedte útnak rajongóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek