Starity

Elhunyt Jonathan Crombie

2015. április 20. 22:10   |   Szerző: Smile15

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 15-én távozott el köreinkből a kanadai színész, Jonathan Crombie, aki Gilbert Blythe szerepével vált híressé.

hirdetés
Elhunyt Jonathan Crombie

A színész nővére, Carrie Combie hozta nyilvánosságra a szomorú hírt szombaton a CBC Newsnak adott interjújában, miszerint Jonathan agyvérzésben hunyt el New Yorkban, április 15-én. A színész mindössze 48 éves volt.

Vicces és aranyos ember volt, szeretett színészkedni, énekelni és táncolni. Gyerekként szerette nézni a Broadway-show-kat, énekelt és táncolt a nappaliban – elmékezett Jonathanra a testvére.

Jonathan Crombie-t a CBC TV minisorozatában ismerhettük meg Gilbert Blythe-ként az Anne of Green Gables című 1985-ös sorozatban. Carrie szerint testvére soha nem riadt vissza a hírnévtől, amit a szerepe hozott neki, mi több: élvezetét lelte benne. Jonathan egyébként olyan alkotásokban is megcsillogtatta a tehetségét, mint a 21 Jump Street, a Váratlan utazás, vagy A bolygó neve: Föld, ám egész életében Gilbert szerepe állt hozzá legközelebb.

Azt hiszem, nagyon büszke volt arra, hogy eljátszhatta Gilbert Blythe szerepét, és boldogan válaszolt a kérdésekre. Nagyon élvezte, hogy a sorozatban játszhatott, boldog volt és büszke volt rá – mint mi mindannyian.

Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek