Starity

Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus

2015. április 21. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rock & Roll Hírességek Csarnokának eseményén vett részt nemrégiben a vadóc énekesnő, és hozta már jól megszokott botrányos formáját is.

hirdetés
Melltapaszokkal parádézott Miley Cyrus
Fotó: Ethan Miller

Az ex-Disney-sztár, Miley Cyrus a napokban ellátogatott A Rock & Roll Hírességek Csarnokának eseményre, mégpedig Joan Jett koncertje kedvéért, de végül egy polgárpukkasztó beszédet is mondott és énekelt is a színpadon. Monológja rengeteg trágár szót tartalmazott, és többek között azt is elárulta, hogy szívesem szexelne a rocklegendával.

Cyrus nemcsak szavaival, hanem külsejével is hivalkodni akart, így egy fekete bőrruhában érkezett, melynek pántjai a mellei alatt csatlakoztak a felsőrészhez, szabadon hagyva kebleit. Természetesen nem viselt hozzá melltartót, csak két szív alakú tapaszt, J-J felirattal.

Indulás előtt persze posztolt néhány Instagram-fotót botrányos öltözékéről, melyekből az is kiderült, hogy még borotválkozni is elfelejtett – nagy valószínűséggel szándékosan.

A Wrecking Ball énekesnőjétől sosem állt messze a pucérkodás, legutóbb a V magazinnak állt modellt anyaszült meztelenül, sőt annyira nyitott és odaadó, hogy meet & greetjein meg is fogdoshatják bájait az érdeklődők.


Fotó: Instagram / Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek