Starity

Török sorozattal erősít a TV2

2015. április 21. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Díjnyertes török sorozat indul hétköznap esténként. A Kuzey Güney – Tűz és víz és annak férfi főszereplője, Kıvanç Tatlıtuğ több díjat besöpört már. A számos országban nagy sikert aratott sorozatot hétfőtől péntekig főműsoridőben láthatják a képernyőn a TV2 nézői.

hirdetés
Török sorozattal erősít a TV2

Egy vér, egy család, mégis két teljesen különböző egyéniség, tűz és víz. Fivérek, akik semmiben nem hasonlítanak. Güney keményen dolgozik és tanul, míg öccse, Kuzey vad és kiszámíthatatlan, de mindketten ugyanabba a lányba lesznek szerelmesek.

Lehet-e felhőtlenül boldog a példás életet élő idősebb testvér a lánnyal, míg öccse lelke romokban hever? Elég egy szerencsétlen baleset, hogy kiderüljön, a vadóc, fiatalabb fiú akár a börtönt is vállalja, hogy megmentse eminens bátyját, akinek a rácsok mögött töltött idő tönkretenné a terveit, karrierjét, s minden álmát. A szabadulás napján rendezett ünnepségen azonban elszabadulnak az indulatok.

A Kuzey Güney – Tűz és víz modern történet tele szerelemmel, családi drámával, testvérviszállyal, csalódással, reménnyel és önfeláldozással. Főszereplőjét, a Kuzeyt játszó Kıvanç Tatlıtuğot hazájában az év színészének választották, és magát a sorozatot is díjesővel jutalmazták, számos országban vetítették és vetítik nagy sikerrel.

Kuzey Güney – Tűz és víz hétköznap esténként 20.10-kor a TV2 képernyőjén!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek