Starity

Egy szál törölközőben pózolt Selena Gomez

2015. április 21. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mario Testinónak állt modellt az énekes-színésznő és mindössze egy törölközővel takarta el bájait.

hirdetés
Egy szál törölközőben pózolt Selena Gomez
Fotó: Aris Jerome

Selena Gomez az utóbbi időben egyáltalán nem szégyenlősködik. Nemrégiben Jake Bailey-nek állt modellt egy fehér, nem éppen vastag anyagból készült, ráadásul vizes fürdőruhában. Ezt követően pedig nyaralásáról jelentek meg lesifotók, melyeken ismételten csak fürdőruhában volt látható, ám ezúttal sokan kritizálni kezdték alakját. A beszólásokra viszont az egykori Disney-üdvöske rögtön reagált is azzal, hogy senki és semmi nem érdekli, ő jól érzi magát a bőrében.

A napokban pedig a 22 éves énekesnő egy újabb szexi, és az emberek képzeletére igencsak keveset bízó képet osztott meg magáról, melyet ezúttal Mario Testino készített legújabb törölközős fotósorozatához. Azonban nem csak Selenáról készültek képek, mellette sok másik sztárral is modellt áll majd a fotósnak, köztük Justin Bieberrel, Kendall Jennerrel, Gigi Hadiddel, Cody Simpsonnal, Cara Delevingne-nel, Ansel Elgorttal és Lily Aldridge-dzsal is.

Fotó: Mario Testino

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek