Starity

Lana Del Rey szerint szép az élet

2015. április 26. 14:02   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Adaline varázslatos élete című film előzetesében csendül fel Del Rey legújabb dala, a Life Is Beautiful.

hirdetés
Lana Del Rey szerint szép az élet
Fotó: Neil Krug

Az énekesnő számtalanszor bizonyította, hogy verhetetlen a betétdalok terén, és ezt a rendezők ki is használják a filmek sikerének érdekében. Gondoljunk csak a Young and Beautifulra, a Big Eyesra, vagy éppen a Once Upon a Dream feldolgozására.

A legújabb Del Rey-betétdal az Adaline varázslatos élete című amerikai drámához készült, amelynek előzetesét az énekesnő a Twitter-profilján osztotta meg a Life is Beautiful trailerével együtt. Az énekesnő a videó mellé leírta: megtiszteltetésnek érzi, hogy részese lehet ennek a varázslatos filmnek.

Blake Lively és Michiel Huisman főszereplésével készült romantikus dráma Magyarországon április 23-ától tekinthető meg.

Nem tudni, hogy a dal helyet kap-e következő, Honeymoon névre keresztelt nagylemezén, de bizakodásra ad okot, hogy Lana a múlt hét folyamán klipforgatáson vett részt, amiről Anna Cofone stylist értesítette a rajongókat. Így hát elindultak a találgatások, hogy az új videó a Life is Beautifulhoz, az Emile Hayniével közös Wait for Life-hoz vagy a Honeymoon első kislemezéhez készül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek