Starity

Tove Lo és Brian May Adam Lambert új lemezén

2015. április 23. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes bemutatta a The Original High dallistáját, illetve interjút adott több Los Angeles-i rádióállomásnak is.

hirdetés
Tove Lo és Brian May Adam Lambert új lemezén
Fotó: Ryan Seacrest

Adam Lambert körül felpörögtek az események mostanában, hiszen bejelentette visszatérését a The Original High albummal, amiről az első kislemez, a Ghost Town, április 21-én meg is jelent. Az amerikai rádiók pozitívan fogadták Lambert új anyagát, aki többek között a The Voice-ban és Ellen DeGeneres műsorában is fellép majd vele.

A dalpremierjének napján több Los Angeles-i rádióstúdióba is ellátogatott, ahol érdekességeket osztott meg magával kapcsolatban, és megnyugtatott mindenkit, hogy rendben van. Nem vagyok egy depresszív férfi, mint láthatjátok. A Ghost Town dalszövege szándékosan ilyen. Azt akartam, hogy az emberek megtalálják a saját értelmezésüket benne. Ez egy ilyen dal. Úgy gondolom, számomra megkérdőjelezi, hogyan tudsz te szeretni. Tudod, sok dolgon keresztül megyünk az életünk során: szívtörés, kételyek vagy nehézségek, és ezek ösztönöznek arra, hogy kicsivel jobb legyek, és vannak olyan pillanatok, amikor megkérdezed magadtól, hogy még mindig lehetséges ez? Szerelembe fogok esni újra? – kezdte.


Adam az iHeartRadio stúdiójában

Adam idén megvált éjfekete hajszínétől, és visszatért a gyökereihez, avagy teljesen leszívatta a hajfeséket, és ismét vörös lett. Tudtátok, hogy a vörös hajszín kezd kihalni a világon? Védett faj vagyunk, ráadásul varázserővel is rendelkezünk! Mi az enyém? Hallgasd meg a dalt és kiderül – nevetett, majd hozzátette, hogy az idei év rendkívül pozitívan indult számára.

Nem vagyok egy türelmes ember, és már egy ideje kész van a dal. Alig vártam, hogy megoszhassam, Istenem, majdnem belehaltam ebbe az időbe! De most végre itt van! – lelkesedett, majd azzal folytatta, hogy végre élete első saját házában lakik, amit imád. Szeretnék egy kutyát. A macskákat utálom, de egy kutya jó lenne. Valójában azért nem bírom őket, mert ők sem szeretnek engem. Kit szeretnek? Senkit! De szörnyű gazda lennék. Folyamatosan turnézom, kutyacsőszre pedig kegyetlenség lenne bízni.

A The Original High június 12-én jelenik meg, és a rádióriporter biztatására elénekelt egy aprócska sort a címadó dalból: I wanna feel the rush like the first time.

A lemezen Tove Lo és a gitárlegenda, Brian May is közreműködött. Nagyszerű lány. Nagyon barátságos, édes és laza. Egy igazi anti-popsztár, annak ellenére, hogy őrületes dalai vannak és nagyszerű hangja. A földön jár, például a múltkor elmentünk a Runyon kanyonba futni, nevettünk, tök jó volt.


Adam és Tove Lo az említett futáson | fotó: Adam Lambert / Instagram

Adam mostanában keményen edz, hogy formálja a testét. A fekvőtámasszal azonban nincs jóban, egyszerre maximum húszat tud lenyomni, de ebből csinál egy hármas kört, így megvan a bemelegítés.

A Queent még mindig hatalmas megtiszteltetésnek érzi, de már alig várja, hogy a saját lemezével és dalaival turnézhasson. A Trespassinggel kimaradt Észak-Amerika, és a rajongóim már türelmetlenek. Ha jól megy, év vége felé láthatnak ismét az úton... – árulkodott.

Lambert Ryan Seacrest stúdiójába is ellátogatott, ahol ismét a Tove Lo-val közös számát hozta felImádom a csajt, nagyon menő. Az album munkálatait először Stockholmban kezdtük a múlt év elején, két hónapot töltöttem ott, különböző emberekkel stúdióztam. És összehoztunk valamit együtt. Úgy hívják, Rumors. Nagyon jól éreztük magunkat. Ő olyan vicces, normális és két lábbal áll a földön. Aznap este még elmentünk vacsorázni is, és tudod, megittunk néhány üveg bort, beszélgettünk az életről, zenéről. Egy igazán menő lány ő. Izgatott vagyok miatta. Mindez még a Habits slágerré válása előtt volt és jó volt látni, hogyan fejlődik, hogyan válik sikeressé. Büszke vagyok rá.


Adam Lambert és Ryan Seacrest

A The Original High dallistája:

  1. Ghost Town
  2. The Original High
  3. Another Lonely Night
  4. Underground
  5. There I Said It
  6. Rumors (feat. Tove Lo)
  7. Evil In The Night
  8. Lucy (feat. Brian May)
  9. Things I Didn’t Say
  10. The Light
  11. Heavy Fire
  12. After Hours (bónusz)
  13. Shame (bónusz)
  14. These Boys (bónusz)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek