Starity

Klippremier: Bebe Rexha – I’m Gonna Show You Crazy

2015. április 24. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bebe a napokban mutatta be rajongóinak legújabb klipjét, mely az I’m Gonna Show You Crazy című dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Bebe Rexha – I’m Gonna Show You Crazy

Az énekesnő eddig – a mostanival együtt – összesen négy dalt jelentetett meg, bár a jelenlegit már korábban akusztikus formában is előadta. Ennek eredeti változatához végre meg is érkezett a videoklip.

A kisfilm egy családi vacsorával kezdődik, majd egy iskolában folytatódik, ahová különböző emberek vannak bezárva. Később azonban kiderül, hogy ez nem egy átlagos iskola, mivel mindenkit begyógyszereznek, hogy olyanokká váljanak, amilyennek látni szeretnék őket. Bebe viszont kiáll magáért és a többiekért.

A 25 éves sztár már gőzerővel dolgozik első stúdióalbumán, de sajnos a megjelenésről még nem lehet tudni semmi pontosat.

Az előadó egyébként nemcsak szólóban énekel, hanem más művészek slágereiben is szívesen közreműködik. Ilyen például David Guetta Yesterday és Hey Mama című dala, amikben még felfedezhetjük Nicki Minajt és Afrojacket is. Bebe Rexha Pitbull mellett is feltűnt már a This Is Not a Drill akkordjai között.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek