Starity

Megjelent NigaHiga saját applikációja

2015. április 24. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kezdet kezdete óta YouTuberként dolgozó Ryan Higa saját és ingyenes applikációval kedveskedett a rajongóinak.

hirdetés
Megjelent NigaHiga saját applikációja

A Hawaiiról származó internetszenzáció, Ryan Higa, vagy jóval ismertebb nevén NigaHiga tegnap közölte támogatóival a hivatalos Twitter-fiókján, hogy hamarosan valami nagyon izgalmas dolgot fog megosztani velük.

Természetesen a csiripelés megjelenése után rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy a fiatal YouTuber mégis mit forgat a fejében. Rengetegen tippeltek arra, hogy a How To Be-széria megteremtője nemsoká piacra dobja a saját könyvét vagy esetleg újra filmet forgat.

Nemrégiben pedig végre lehullt a lepel, és Ryan izgatottan osztotta meg a követőivel a nagyszerű hírt, miszerint a mai naptól fogva elérhető a Google Play áruház weboldalán a hivatalos applikációja, amely a TeeHee: Official Ryan Higa App néven jelent meg.

Az alkalmazás segítségével a rajongók megtekinthetnek többek közt olyan kisfilmeket, melyeket Ryan sosem töltött fel a csatornájára, illetve személyre szóló üzenetet is kaphatnak kedvencüktől. Az iOS és az Android rendszerű készülékekre is letölthető app által a felhasználók még a saját videóikat, képeiket, illetve GIF-jeiket is megoszthatják egymással, illetve a Ryan Higa Production Companyvel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek