Starity

Elizabeth Olsen újra Wanda Maximoff lesz

2015. április 24. 11:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Személyesen a színésznő erősítette meg, hogy 2016-ban visszatér Wanda Maximoffként a Marvel-univerzumba.

hirdetés
Elizabeth Olsen újra Wanda Maximoff lesz

A 2016-ban megjelenő Captain America: Civil War egyre több ismerős arcot vonultat fel, ugyanis a nagyszabású Marvel-produkcióban ezúttal Chris Evans oldalán feltűnik még Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, valamint Sebastian Stan is visszatér Bucky szerepében. Anthony Mackie ismét magára ölti a sólyomkosztümöt, ráadásul egy ifjú hölgyet is viszontláthatunk!

Április 22-én London adott otthont a Bosszúállók: Ultron kora európai premierjének, ahol a film főszereplői egytől egyig tiszteletüket tették. Ám nem álltak meg az angol fővárosban, folytatták promóciós körútjukat a szigetországban. Elizabeth Olsen az Apple Store-ban ült le egy rövid beszélgetésre Joss Whedon rendező társaságában, ahol a rajongók különböző kérdéseket tehettek fel a párosnak. A rendezvény keretei között a színésznő megerősítette, hogy láthatjuk majd a harmadik Amerika Kapitány-filmben, valamint azt is elárulta, hogy két héten belül veszik fel néhány jelenetét Atlantában. 

Elizabeth karaktere Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány először az Amerika Kapitány: A tél katonája című film stáblista utáni jelenetében tűnt fel. A május 7-étől hazánkban is megtekinthető Bosszúállók: Ultron kora című produkcióban karaktere kulcsfontosságúvá válik, s a színésznő sokkal többször tűnik majd fel a vásznon. Arról egyelőre nincs információ, hogy a filmbeli ikertestvérét alakító Aaron Taylor-Johnson is látható lesz-e a Civil Warban.

A Captain America: Civil War premierjét 2016. május 6-ra tűzték ki, hamarosan pedig a forgatások is megkezdődnek. Addig is a rajongóknak be kell érniük az új Bosszúállók-filmmel, mely két hét múlva betör a hazai mozikba is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek