Starity

A KARA új kislemezzel rukkol elő

2015. április 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hét folyamán jelentette be a DSP ügynöksége, hogy a négytagú lánycsapat májusban dobja piacra hetedik kislemezét.

hirdetés
A KARA új kislemezzel rukkol elő

Április 14-én az elismert koreai vállalat, a DSP Entertainment egyik szóvivője jelentette be az örömhírt, mely szerint a népszerű és közkedvelt négytagú dél-koreai lánycsapat – név szerint a KARA – a következő hónapban jelenteti meg legújabb szerzeményét, méghozzá szám szerint a hetedik minialbumot.

A csajok még tavaly augusztusban dobták piacra hatodik kislemezüket Day & Night címmel, melyhez videoklipet is forgattak. Ez a kisfilm egyébként Mamma Mia néven vált ismertté, aminek nem is kellett sok idő s hamar a slágerlisták élére került. Úgy tudjuk, hogy új szerzeményük a korábbihoz hasonlóan egy komolyabb, érettebb stílust fog képviselni. A lányok jelenleg japán kiadványuk, a Summergic promócióinak befejezésével vannak elfoglalva, de amint végeznek, rögtön nekilátnak hazai visszatérésük előkészületeihez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek