Starity

Lance Bass: „Harry Styles hónapokkal korábban távozni akart”

2015. április 26. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves fiúbanda-veterán nemrég a Meredith Vieira Show-ban vendégeskedett és elárulta: Harry Styles már hónapokkal korábban kész lett volna elhagyni a One Directiont, jóval megelőzve Zayn Maliket.

hirdetés
Lance Bass: „Harry Styles hónapokkal korábban távozni akart”

Harry Styles már hónapokkal ezelőtt szólóban akarta folytatni. Tulajdonképpen egyedül dolgozott a stúdióban és ki akart válni a bandából. A Zayn-dolog hirtelen döntés volt, de szerintem ez volt a legjobb, amit tehetett. Lássuk be, Harry Styles nevét mindenki ismeri, még a nagymamám is tudja, ki az a Harry StylesZayn Malik viszont... az ő nevét addig nem is ismerte, amíg ki nem vált a bandából. Szóval nagyon csodálom, hogy meg merte tenni ezt a lépést – állította Lance.

Lance beismerte, nagyon meglepte, hogy a One Direction ilyen hosszú ideig együtt tudott maradni. Azt hiszem, a srácok mindig is jó barátok lesznek. Olyan helyzetbe kerültek bele, amiről nem tudták, mi lehet belőle. Egy tévéműsor keretében jöttek össze, így az, hogy ennyi ideig a pályán maradtak, nagyon meglepő. De remélem, hogy a másik négy srác is folytatja és tovább zenél, bár szerintem Harry hamarosan távozik a bandából, és a távozása után nem lesz több One Direction-album.

Lance tapasztalatból beszél, tekintve az ’N SYNC-kel kapcsolatos múltját. A beszélgetés során visszaemlékezett arra, amikor Justin Timberlake közölte, hogy otthagyja a bandát, és hogy az ideiglenes szünet örökre szól.

Volt egy pont, amikor Justin leült velünk és azt mondta, »Most nem tudok az ’N SYNC-re koncentrálni, mert a szólókarrierem beindulni látszik.« És ezt tisztelni kell... nem várhatjátok el, hogy valaki olyat tegyen, amit nem akar – árulta el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek