Starity

Patrick Dempsey távozik a Grace Klinikából

2015. április 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Patrick Dempsey egyike volt a Grace Klinika kezdő csapatának, ám 11 évad után a rajongók többé nem találkoznak már az általa megformált Derek Shepherddel.

hirdetés
Patrick Dempsey távozik a Grace Klinikából

A Grace Klinika újabb központi karakter nélkül folytatja tovább, hiszen az elmúlt évadokban távozott például az Eric Dane által megformált Mark Sloan, a T.R. Knight által képernyőre vitt George O'Malley, vagy éppen a Sandra Oh által megtestesült Cristina Yang. Ezúttal pedig Derek Shepherdtől kell búcsút venniük a rajongóknak, ugyanis Patrick Dempsey távozik a sorozatból.

„McCsábító” utoljára múlt csütörtökön, április 23-án tűnt fel a képernyőn, abban az epizódban, melyet maga a sorozat producere, Shonda Rhimes írt. A történet szerint – vigyázat, spoiler! – Derek egy hatalmas balaset után több ember életét megmenti, majd mikor sikeresen elszállítják őket, ő is kocsiba ül, ám a telefonja utáni matatás közben belerohan egy másik jármű; a kórházban, ahova szálították, pedig rosszul mérik fel a helyzetet, és Derek belehal a sérüléseibe. 

A Grace Klinika kreátora így nyilatkozott: „Derek Shepherd mindig is rettentően fontos karakter volt, és az is marad. Meredith számára, számomra és a rajongók számára. Sohasem képzeltem el, hogy búcsút mondunk a mi »McCsábítónknak«. Patrick Dempsey alakítása olyan formában alakította Dereket, amelyről mi reméltük, hogy példaként szolgál a fiatal hölgyeknek ahhoz, hogy milyen szerelmet kellene választaniuk. Az ő távozása mindenkire nagy hatást fog gyakorolni. Most Meredith és az egész Grace Klinika-család egy eddig még fel nem fedezett ösvényre került, ahogy elkezdődött Meredith életének új fejezete. Számtalan lehetőség van arra, hogy mi fog következni. Ahogy Ellis Grey mondaná: a körhinta sosem áll meg a forgásban.”

Patrick pedig, aki az ABC közleménye szerint új kihívásokra is vágyott, elmondta, hogy csodálatosnak tartja a rajongókat, szenvedélyüket és hűségüket, és azt is hozzátette, örökké hálás lesz, hogy ezeket megtapasztalhatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek