Starity

Mire számíthatunk a Teen Wolf ötödik évadában?

2015. április 29. 13:01   |   Szerző: dviki022

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeff Davis ismét meglepi a nézőket, az ötödik évad teljesen más lesz, mint az eddig tapasztaltak.

hirdetés
Mire számíthatunk a Teen Wolf ötödik évadában?
Fotó: MTV

A harmadik évadhoz hasonlóan az epizódok száma megnövekedett, újra húsz részen keresztül élvezhetjük a sorozatot. Már hivatalosan be is jelentették, a nyitóepizód a Creatures Of The Night címet kapta, ami magyarul az Éjszaka teremtményeit jelenti. Február 5-e óta forgatnak, ettől a naptól kezdve a szereplők folyamatosan posztolnak képeket a színfalak mögül különböző jelenetekből, esetleg tárgyakról a Twitteren.

Sajnos Tyler Hoechlint, a Derek Hale-t játszó színészt már nem főszereplőként fogjuk látni, de ennek ellenére keresik az alkalmakat, hogy hol bukkanhatna fel. Új szereplőkkel is gazdagodott a stáb, mint például (a Pretty Little Liars rajongók örömére) Cody Christian, aki az előbb említett sorozatban Mike-ot formázza meg.

A Teen Wolf hivatalos YouTube- illetve Facebook-oldalán közzétett húsz másodpercből álló videó alapján ebben az évadban az orvosoké lesz a főszerep.

Liamről (Dylan Sprayberry) sokkal többet tudhatunk meg, nagyobb szerepe lesz ebben az évadban, alaposan készül is rá a konditeremben. 

Fellendült az a pletyka, miszerint Crystal Reed (Allison) visszatér a sorozatba, mert nemrég láthattuk a vörös szőnyegen a főszereplőkkel együtt. Jeff Davist megkérdezték róla, ezt nem erősítette meg, azt viszont megtudhattuk, hogy nagy rajongója Crystalnak, és azóta is folyamatosan tartják a kapcsolatot.

Tyler Posey (Scott) el is árulta saját véleményét az új évadról: Nagyon jó lesz, olyasvalami, amit még sosem csináltunk – mondta. Nagyon izgatott vagyok. Tök jó, mert nem tudok semmit az évadról, csak egyetlen egy részéről. De annyira király az az egy része, hogy már csak azért is végignézném az egész évadot.

Shelley Hennig karaktere, Malia továbbra is anyja után nyomoz, akit remélhetőleg lesz lehetőségünk megismerni.

A negyedik évad még további rejtélyeket hordoz magában, vajon mi fog történni Peterrel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek