Starity

Anastacia turnézni hívta Sam Smitht

2015. április 29. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betegsége miatt elhalasztotta ausztrál fellépéseit a brit zenész, akit ezt követően azonnal közös turnéra invitált az amerikai popénekesnő.

hirdetés
Anastacia turnézni hívta Sam Smitht

A Grammy-díjas Sam Smith hangszálgyulladása miatt kénytelen volt törölni ausztrál turnéjának fennmaradó állomásait. Az énekes rendkívül csalódott, amiért több fontos helyszín is érintett az ügyben. Elmondása szerint az utóbbi időben szó szerint kikészítette a hangszálait a hosszadalmas és kimerítő koncertezések alatt.

Az orvosok kényszerpihenőt javasoltak neki mindaddig, amíg teljesen fel nem épül, ugyanis ha ezt elmulasztja, akár rosszabbra is fordulhat az állapota. Az elmaradt koncerteket viszont mindenképp pótolni szeretné a jövőben. Ha minden igaz, decemberre ütemezné át fellépéseit.

Az amerikai énekesnő, Anastacia – aki jelenleg Ausztráliában tartózkodik –, amint értesült a sajnálatos dologról, azonnal feltette a kérdést az énekesnek, hogy a jövőben lenne-e kedve együtt turnézni vele.

Sad to hear you had to cancel your Australia tour Sam Smith, wanna come on tour with me?!

Posted by Anastacia on Wednesday, April 29, 2015

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek