Starity

Klippremier: Adam Lambert – Ghost Town

2015. április 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éjszaka debütált Adam Lambert visszatérő kislemezéhez a videoklip, ami máris nagy népszerűségnek örvend egyedi stílusa végett.

hirdetés
Klippremier: Adam Lambert – Ghost Town
Fotó: YouTube

Hype Williams rendezte Adam Lambert Ghost Town című dalának videoklipjét, így ismét egyedi látásmóddal találkozhatunk a művésztől. Lambert még pár éve nézte ki magának Hype-ot, ugyanis odáig volt az alkotásaiért: Láttam egy klipet, amit ő rendezett, és azt gondoltam, »Hű, ez nagyon király«. Tudtam, ahogy megjelenik az új dalom, vele akarok dolgozni. Mikor elkészültünk a Ghost Townnal, felhívtam a kiadóm által, átküldtük neki a felvételt, mire azt mondta, »Adam, ez nagyon állat lett« – osztotta meg az Entertainment Tonighttal mosolyogva.

A 33 éves énekes úgy tudta jellemezni a klipet, hogy „ilyen lenne a Coachella Fesztivál, ha gótba nyúlna. – majd folytatta – Igazából nagyon családias volt a légkör. Egy csomó barátom feltűnik benne, vagy éppen a barátaim barátai. Vannak benne szexis lányok és fiúk, mindenféle bőrszínnel és szexuális beállítottsággal. Egy nagy partit akartam, ahol az emberek nem feszengnek a különbségek miatt, hanem együtt táncolnak és ünnepelnek. Sose forgattam még így, olyan volt, mint egy nagy házibuli.”

A klip magyar idő szerint hajnali fél kettőkor debütált Adam Lambert hivatalos YouTube-csatornáján és az Entertainment Tonight honlapján. A dal mindeközben 40 rádióban került be a Top 40-be, így hivatalosan is ez lett Lambert legsikeresebb, legtöbbet játszott dala az Államokban (a Whataya Want From Me csúcsa 32 volt).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek