Starity

Magyarországra látogat az Imagine Dragons!

2015. április 29. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2014-es Sziget után jövő év elején ismét fellép hazánkban a négytagú banda, ám ezúttal egy egészestés koncerttel érkeznek a Papp László Budapest Sportarénába!

hirdetés
Magyarországra látogat az Imagine Dragons!

Az Imagine Dragons a legtöbbek számára valószínűleg a 2012-es Radioactive című sláger kapcsán ismerős, a fiúk azonban ezt követően sem tétlenkedtek, hiszen sorra gyártják a fülbemászó dalokat, egyre csak gyarapodó rajongótáboruk legnagyobb örömére.

2012-ben megjelent debütáló albumuk, a Night Visions után idén februárban végre piacra dobták legújabb lemezüket, mely a Smoke + Mirrors címet kapta. Erről a korongról az I Bet My Life volt az első kislemezes dal, majd ezt követte a Gold és a Shots, május 2-án pedig érkezik a címadó szerzemény single-je is.

Az album a legelső helyen debütált az USA-ban a Billboard 200 nevezetű listáján, valamint az Egyesült Királyságban és Kanadában is rögtön az első helyről startolt. Így hát a lemez kapcsán az amerikai turné sem maradhatott el, a fiúk azonban nem állnak meg itt: hamarosan Európába is ellátogatnak, a koncerthelyszínek között pedig Magyarországra is szerepel.

A banda 2016. január 20-án örvendezteti meg magyar rajongóit egy fergeteges koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. A hírről a Live Nation Magyarország számolt be a Facebookon, és azt is megosztották a már most hihetetlenül izgatott fanokkal, hogy a jegyek május 4-től lesznek kaphatók hivatalos oldalukon!

2016. január 20-án Imagine Dragons a BudapestArenaban!JELEZZ VISSZA, ha ott leszel! ;)Jegyek május 4-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Posted by Live Nation Magyarország on 2015. április 29.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek