Starity

Baronits Gábor elbúcsúzik Csillagkúttól

2015. április 30. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színész túlvan utolsó forgatási napján, karaktere pedig még két hónapig látható lesz a sorozatban.

hirdetés
Baronits Gábor elbúcsúzik Csillagkúttól
Fotó: Facebook/Gabor Baronits

Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Halász Kristófja körülbelül még két hónapig látható a képernyőn, aztán búcsút int Csillagkútnak – azonban már túlesett az utolsó forgatási napján. Végső jeleneteit sorozatbeli édesanyja, Fábián Anita viselte a legnehezebben, aki aznap többször is elsírta magát, csak úgy, mint a stáb többi tagja. Emiatt nem egyszer le kellett állniuk a felvétellel.

A fiatal színész hat évvel ezelőtt, 20 évesen került bele a sorozatba, így hát érthető, hogy igen nehezen ment az utolsó forgatási nap, majd az azt követő búcsú a kollégáitól. Gábor elmondása szerint Anitát többet látta az elmúlt években, mint a saját édesanyját, ugyanis heti négy alkalmat töltöttek együtt a stúdióban. Mint mondta, ez nem csak munkakapcsolat volt, hanem egy nagyon erős barátság is kialakult közöttük.

Rengeteg tudást szerzett ebben az időszakban, és nagyon sok mindent adtak át neki kollégái, szakmailag és emberileg is. Dózsa Zoltán állítása szerint mindkét sorozatbeli fia családtagnak számít, ezért szomorúan vette tudomásul, hogy Gábor is elhagyja őket Ripka Kálmán után, aki korábban a színész kisebbik fiát, Gergőt alakította.

Baronits jelenleg egy nagy színházi szerepre készül, ami igen sok munkával jár. A Macskafogó című musicalben Grabowskit fogja alakítani.

Fotó: Facebook/Gabor Baronits

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek