Starity

Kaszát kapott a Bosszú

2015. május 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rossz hír a Bosszú című sorozat rajongóinak: az ABC a rohamosan csökkenő nézettség miatt törölte a szériát, így nem lesz ötödik évad.

hirdetés
Kaszát kapott a Bosszú
Fotó: ABC

Az ABC  csatorna vezetősége úgy döntött, nem ad még egy évadot a Bosszú (Revenge) című sorozatának. A hírt Sunil Nayar, az egyik producer tette nyilvánossá, aki az Entertainment Weeklynek nyilatkozott a szomorú esetről. Most, hogy már mindenki látta a finálét – ami igazán mesés –, mindenki megérti, hogy bármennyire imádjuk a műsort, elérte azt a pontot, amikor be kell fejeződnie.

A sorozat 2011-ben indult, és az első évad nagyszerű nézettségi adatokat produkált, hiszen szerda esténként akár 10 millió embert is a képernyők elé ültetett. Bár volt honnan zuhannia a nézettségnek, jelenleg körülbelül 4,45 millió ember követi a történetet – mely jelenleg már a negyedik szezonnál tart –, ami már nem elegendő ahhoz, hogy műsoron tartsák a drámasorozatot.

Az évad utolsó részét május 10-én fogják levetíteni, és bár jelenleg elég messzinek tűnik a boldog befejezés, Nayar megígérte a rajongóknak, hogy méltó lezárást fog kapni a történet. A producer azt is elárulta, hogy egy cliffhangerrel [nem teljesen lezárt befejezés – a szerk.] fog zárulni a sorozat, amely a producertársa, Sally Patrick által sokat emlegetett állítólagos spinoffhoz kapcsolódhat. Az alkotás a Kingmakers címet viseli, és egy férfiról szól majd, aki új személyazonosságot vesz fel, hogy beszivároghasson egy elit egyetemre és nyomozhasson a testvére halálának körülményeivel kapcsolatban, aki ott tanult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek