Starity

Lara Álvarez: „Fernando életem férfija”

2015. április 30. 21:09   |   Szerző: Shenayla / El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lara Álvarezszel a spanyol MujerHoy magazin készített interjút, amelyben Lara néhány szóban beszélt szerelméről, és elárulta, hogyan készült a Survivor spanyol változatára.

hirdetés
Lara Álvarez: „Fernando életem férfija”
Fotó: Chesco López / MujerHoy (2015. április)

Szerelmes, optimista és a természetesség híve, Lara Álvarez, aki vállalja a kihívást a Supervivientes (’Túlélők’ – a szerk.) című valóságshow műsorvezetőjeként.

MujerHoy: Ijesztő kihívás az Ön számára, amit a műsor (Supervivientes) vezetése jelent?

Lara Álvarez: Az ilyen lehetőséget a világ legjobb kedvével meg kell ragadni, tisztában lévén a kihívással, amivel tisztelettel kell szembenézni. De számomra nagyon kívánatos, és biztos vagyok benne, hogy nagyon fogom élvezni.

MH: Optimizmus árad Önből...

LÁ: Nincs jogom más lenni. Nincs okom panaszkodni vagy nem mosolyogni. Ezenkívül hiszek az energiákban. Ha jó légkört teremtesz, pozitív dolgokat vonzol be. Igyekszem bevonzani a pozitív dolgokat, eseményeket.

MH: Az élet Önre mosolygó arcai között ott a szerelem. Milyen az a férfi, akibe beleszeretett, Fernando Alonso?

LÁ: Nem fogom elárulni neked, milyen, ezt szeretném megtartani magamnak. De azt igenis elmondom neked, hogy ő életem férfija.

MH: Hogyan befolyásolja a népszerűség a kapcsolatát?

LÁ: Nem korlátoz. Természetesen kell ezt kezelni. Ha hagyod, hogy a közéletiség ténye befolyásoljon, a végén nem fogod élvezni a saját életed, és ennek nincs semmi értelme.

MH: Sara Carbonero egy korábbi interjúban elmondta, hogy ő a népszerűség miatt egyre zárkózottabb, bizalmatlanabb lett...

LÁ: Igyekszem elzárni a külvilágtól a magánéletem azon aspektusait, melyekről úgy vélem, szigorúan az enyémek. De ettől még önmagam maradok, ugyanúgy eljárok moziba, vacsorázni vagy kéz a kézben sétálgatok a párommal. Élvezem a kapcsolatom, és a pillanatot, ami csodálatos.

MH: 10 éves pályafutással a háta mögött, zavarja Önt az „ennek vagy annak a menyasszonya” téma? [korábban Lara Sergio Ramos kedvese volt]

LÁ: Ez csak egy címke, amit mások rám ragasztanak, nem tehetek róla. Az egyetlen dolog, amit tehetek, arra összpontosítani, ahogy érzek: nem vagyok több, mint saját magam, a mellett a személy mellett, akit szeretek, és azt csinálom, ami a legjobban tetszik, ami a munkám.

MH: Visszatérve a műsorra. Az Hondurasba való utazás a Supervivientes készítéséhez „bikini-hadműveletnek” tűnt az Ön számára?

LÁ: Próbálok sportolni, de nem azért, mert bikiniben kellene szerepelnem vagy sem. Nincsenek komplexusaim a testem miatt. De muszáj kondiznom a természetem miatt, nagyon nyughatatlan vagyok és szükségem van a mozgásra. Ezenkívül formában kell lennem, hogy meg tudjam csinálni ugyanazokat a próbatételeket, amelyeket a versenyzők fognak.

MH: A sziget szintén próbára teszi majd a bőrét. Nagyon vigyáz rá? És a hajára?

LÁ: Igen, nagyon igényes vagyok, mert érzékeny bőröm van, és ha nem vigyázok rá, pattanásos lesz. Egy jó tisztítótejet, tonikot, és illat nélküli ránctalanító hidratálót használok, mely utóbbi a naptól is megvéd. 

A hajammal eléggé mániákus vagyok. A tévében sokat szárítják, ezért ahhoz, hogy óvjam és pihentessem, időnként pakolást teszek rá éjszakára és hagyom, hogy reggelig dolgozzon. Szintén ezt fogom tenni Hondurasban is, mert a folyamatos napsütés nagyon kikezdi a hajat.

MH: Ön asztúriai, akik nagyevők hírében állnak ...

LÁ: Nagyon szeretek enni és jól is eszem. Egészségesnek lenni nem jelent kevesebb evést. Ez az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam az utóbbi évek során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek