Starity

Cheryl vs. Nadine: kezdődik a harc

2010. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel nagy izgalmakra számíthatunk a brit slágerlistán. Cheryl Cole és Nadine Coyle is saját albummal jelentkezik november elején.

hirdetés
Cheryl vs. Nadine: kezdődik a harc

Cheryl, aki igen nehéz időszakon van túl, hiszen elvált a férjétől és maláriában szenvedett, nem pihen sokat. Hiszen az X Factor sok munkát jelent számára, ennek ellenére egy pillanatra sem hagyja féle szólókarrierjét. Második albuma Little Messy Raindrops címmel jelenik meg november 1-jén. Az album első kislemezét Promise This címmel már játsszák a rádiók. Viszont a dal hivatalosan október 24-én jelenik meg, és Cheryl az X Factor első élő adásában fogja előadni, ezzel megszakítva a hagyományokat, hiszen eddig mindig az előző széria nyertese lépett színpadra.

Persze Cheryl helyzetét nem könnyíti meg Nadine Coyle, aki most ősszel, pontosan egy héttel később mint Chez, november 8-án adja ki első szólóalbumát. Az Insatiable névre keresztelt lemez első dala, amely szintén az Insatiable nevet viseli, múlt héten debütált a rádiókban, hivatalosan pedig november 1-jén fog megjelenni. Nadine albumát elsőként a Tesco fogja árusítani, hiszen az énekesnő több éves szerződést írt alá a brit üzletlánccal.

Cheryl Cole új dala:

Nadine Coyle új dala:

Vajon kinek a kislemeze és albuma lesz sikeresebb?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek