Starity

Klippremier: MDC – Maniac

2015. május 01. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ma este folyamán debütált az X-Faktorban megismert MDC legújabb kisfilmje, melyet a Maniac című dalhoz forgattak a srácok.

hirdetés
Klippremier: MDC – Maniac
Fotó: Csányi István

A ma este folyamán debütált a budapesti trió legújabb kisfilmje, melyet a Maniac című szerzeményhez forgattak a srácok. Érdekesség, hogy a csapat ezzel a dallal nevezett a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválra, ám sajnos végül mégsem ők képviselték hazánkat a vetélkedőn.

A videoklipet ezúttal is Jimy J Holywood rendezte, akinek a nevéhez fűződik az MDC másik két kisfilmje, a Te sem vagy más és a Szabadulj el! is. A klipforgatás igen érdekes volt, ugyanis van egy jelenet, amikor Dani széttör egy tévét. Ez azért érdekes, mert a forgatás során a televíziókészülék kigyulladt, és majdnem leégett a stúdió – avatott be a kulisszákba Maykee.

A frontember természetesen a dal mondanivalójáról is mesélt, így elárulta, hogy a függőségeken való felülemelkedés áll a középpontban: A dal szövege azt a pillanatot fogja meg egy ember életében, amikor valamilyen függősége van, ami az életét nagyon rossz irányba sodorja el, és ő eldönti magában, hogy ezt el fogja engedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek