Starity

Tori Kellynek megtörhetetlen a mosolya

2015. május 02. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Unbreakable Smile címmel hamarosan piacra dobja bemutatkozó albumát a tehetséges énekesnő, Tori Kelly.

hirdetés
Tori Kellynek megtörhetetlen a mosolya
Fotó: Facebook/Tori Kelly

Tori Kelly 2 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, mikor kiadta Handmade Songs by Tori Kelly című EP-jét, ám már azelőtt is énekelt, ugyanis 14 éves kora óta van a szakmában. Az énekesnő sorra töltötte fel dalait a legnagyobb videómegosztóra, majd 2013-ban Foreword című EP-jével ajándékozta meg rajongóit.

A mindössze 22 éves tehetséges idén februárban jelentette meg Nobody Love című dalát, amelyről már akkor lehetett tudni, hogy ez vezeti majd fel első önálló nagylemezét. A korongra már nem is kell sokat várni, ugyanis június 23-án napvilágot is lát.

Az Unbreakable Smile címet viselő remekmű standard és deluxe kiadásban is a boltok polcaira fog kerülni. Előbbin 14, utóbbin pedig 16 dal kap helyet. A napokban egyébként megjelent a címadó dal is kislemez, illetve videoklip formájában, és azt is érdemes megemlíteni, hogy az összes felvételt maga a sztár írta, olyan társszerzőkkel, mint Ed Sheeran, Toby Gad, vagy éppen Chuck Harmony. Duettpartnerként pedig Ed Sheeran és LL Cool J is közreműködik az albumon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek