Starity

Eljegyezte barátnőjét Rob Dyrdek

2015. május 02. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mesés körülmények között tette fel a nagy kérdést szerelmének az MTV-ről ismert producer és műsorvezető.

hirdetés
Eljegyezte barátnőjét Rob Dyrdek
Fotó: Instagram/Rob Dyrdek

Nem mindennapi disneylandes kirándulásban volt része Bryiana Noelle Floresnek néhány nappal ezelőtt, ugyanis legnagyobb meglepetésére egyik kedvenc meséjének, az Aladdinnak előadása közben párja, Rob Dyrdek megkérte a kezét.

Bryiana később az Instagram-profilján számolt be arról, hogy a produkció kellős közepén a Röhej műsorvezetője kiment a mosdóba, majd egyszer csak megjelent a színpadon álló műelefánt tetején. Miután lekászálódott az állatról, odament a Dzsinnhez és kiderült, hogy csakúgy, mint Aladdinnak, neki is van három kívánsága. Az első az volt, hogy részese lehessen a műsornak, a második az, hogy Bryianna is csatlakozzon hozzá a színpadon, a harmadikat pedig valószínűleg mostanra már mindenki kitalálta.

Wow... Ő tényleg a leggyönyörűbb és leglenyűgözőbb nő, akit Isten teremtett. Minden egyes alkalommal, amikor meglátom, eláll a lélegzetem. Az utolsó kívánságom a Dzsinntől egy olyan dolog volt, ami bizonyítja, hogy örökké szeretni fogom őt, és megkaptam tőle a legcsodálatosabb gyémántgyűrűt. Az én álmaim és a te álmaid a mi álmaink. Annyira szeretlek, hogy azt szavakkal ki sem lehet fejezni, és alig várom, hogy a feleségem légy – írta egy Instagram-oldalára feltöltött fotóhoz Rob.

A szerelmünk minden egyes apró részletét imádom, és ami köztünk van, az igazi varázslat. Egész életemben a tündérmesékben leírt szerelemről álmodoztam, és olyan áldottnak érzem magam, hogy ezt Rob oldalán találhattam meg – osztotta meg Bryiana szintén az Instagramon.

Fotók: Instagram/Rob Dyrdek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek