Starity

Kelsea Ballerini megreformálja a countryzenét

2015. május 03. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country Amerika egyik kiemelt műfaja, és bár többnyire a stílus férfi képviselői aratnak nagyobb sikereket, bőven vannak hölgyek, akikre büszke a szakma. Kelsea Ballerini, a country új sztárja pedig tökéletesen tudja, hogyan kell feldobni a stílust.

hirdetés
Kelsea Ballerini megreformálja a countryzenét
Fotó: Molly Louise Hudelson

Új színt visz Kelsea Ballerini a countryzene világába, ugyanis a pop, a rock és a dance néhány elemét belecsempészve dobja fel az egyébként sem unalmas stílust. Az 1993-ban született tehetség új értelmet ad a countrynak, mint ahogyan azt már Carrie Underwood vagy éppen Taylor Swift esetében is láthattuk, akik a stílus modern oldalát vitték sikerre. Ugyanezen a kitaposott úton megy Kelsea is, aki új előadóként még frissebb hatást keltve, új hangzásvilággal egészíti ki a már ismert country-pop zenét.

A kiváló énekhanggal és szemrevaló külsővel megáldott énekesnő 2014-ben mutatkozott be a nagyérdeműnek, mikor kiadta Love Me Like You Mean It című dalát a hozzá tartozó videoklippel együtt. Nem sokkal később aztán ezt a Kelsea Ballerini címet viselő EP követte.

A fiatal tehetség május 19-én megjelenteti első önálló stúdióalbumát, amely The First Time címmel kerül a boltok polcaira. Természetesen helyet kap rajta a már említett dal is, sok más új szerzeménnyel együtt.

Kelsea nemcsak énekesnőként, hanem dalszerzőként is megcsillogtatja tehetségét, ugyanis mind a 12 számot ő írta, társszerzőkkel kiegészülve. Érdemes kiemelni egyébként a Peter Pan című dalt, amelynek megírásában a szintén countryénekesnőként és dalszerzőként is dolgozó Jesse Lee segédkezett.

Fotó: Facebook/Kelsea Ballerini

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek